اخبار شرکت

• 100000 rmb را از مشتری کارخانه پایه مبل KINHONG دریافت کرد

این مشتری مبلغ 100000 تومان را از مشتری کارخانه پایه مبل KINHONG دریافت کرد، این مشتری یک پایه مبلمان کانتینری 40HQ، پایه مبل، پایه کابینت و پایه میز از KINHONG در ابتدای این ماه رزرو کرده است. او همچنین دسته جدید KINHONG، نوار لبه مبل و موارد دیگر را خریداری کرده است. سخت افزار مبلمان این مشتری پایه مبل انحصاری من را به طور عمده خریداری می کند. او گفت که پای انحصاری KINHONG را بسیار دوست دارد، زیرا پایه های ثبت اختراع KINHONG بسیار خاص و بدیع هستند. در بازار پایه مبل محلی او، هیچ تاجر و عمده فروشی همان پایه را با او نمی فروشد. پای ثبت شده KINHONG او را در بازار پایه مبلمان محلی خود رقابتی تر می کند. و مشتری گفت که بسیار شبیه خدمات KINHONG است. هر بار که از KINHONG خرید می کند، نیازی به نگرانی در مورد چیزی نیست، KINHONG به او کمک می کند تا همه چیز را حل کند. درست است، مشتری KINHONG شوید، فقط باید پایه های مبلمان را از KINHONG خریداری کنید و پای مبل را به مشتریان خود بفروشید. به سفارش از کارخانه پایه مبل KINHONG خوش آمدید. ما پایه مبلمان با کیفیت خوب و قیمت رقابتی را برای شما به ارمغان می آوریم. شما از من حمایت می کنید، من از شما حمایت مضاعف می کنم.

19-09-2023
  • سفارش مشتری قدیمی KINHONG از کارخانه پایه مبل KINHONG 4 بار در این ماه

با تشکر از سفارش مشتری قدیمی KINHONG از کارخانه پایه مبل KINHONG در این ماه. او روزانه پول کارخانه پایه مبل KINHONG را ارسال می کند. او پایه مبلمان، دستگیره، نوار لبه مبل، لوازم جانبی مبل و بسیاری از تجهیزات مبلمان را سفارش می دهد. او گفت که به پایه مبل KINHONG اعتماد دارد. کارخانه. او از کارخانه پایه مبلمان KINHONG خرید می کند، او فقط باید به طور مرتب پایه مبل را از KINHONG سفارش دهد و پایه مبلمان را در بازار محلی خود بفروشد. و مشتری من گفت که پایه های مبلمان KINHONG به او کمک می کند تا بازار پای مبل محلی خود را کاملاً کنترل کند. قیمت و کیفیت پایه مبل، پایه کابینت و پایه های میز KINHONG باعث می شود مشتریان من در بین بازار پایه مبلمان محلی خود رقابتی تر شوند. کارخانه پایه مبل KINHONG یک مرحله خدمات خرید سخت افزار مبلمان را برای مشتری خود ارائه می دهد. کارخانه پایه مبل KINHONG می تواند به مشتری ما کمک کند تا انواع سخت افزار مبلمان را با کمترین هزینه و زمان جمع آوری کند. کارخانه پایه مبل KINHONG همیشه با مشتری پایه صابونی KINHONG برنده دوگانه می‌خرد. شعار ما این است: "شما از من حمایت می‌کنید، من دوبار از شما حمایت می‌کنم" در واقع، ما این کار را انجام دادیم.

18-09-2023
  • مشتری KINHONG بلافاصله پس از دریافت نمونه پایه مبل سفارش را انجام می دهد

مشتری من از من خواست ابتدا نمونه پایه های مبل را برای او بفرستم، وقتی پایه های مبل KINHONG را دریافت کرد، از کیفیت پایه مبل KINHONG قدردانی کرد. و سپس بلافاصله از KINHONG سفارش داد، KINHONG نه تنها می تواند بهترین قیمت و بهترین کیفیت را به مشتریان ارائه دهد، بلکه همچنین بهترین خدمات

31-08-2023
  • کمک به مشتریان KINHONG در بارگیری 40 ظرف مقر پایه مبل و لوازم جانبی مبل

امروز KINHONG به مشتری پای مبل کمک می کند تا ظرف 40HQ از پایه مبل، دستگیره، لولا و سایر لوازم جانبی مبل را بارگیری کند. از آنجایی که مشتری نیاز فوری به ارسال کالا دارد، KINHONG به طور کامل با مشتریان همکاری می کند. KINHONG همیشه به مشتری پایه مبل کمک می کند تا مشکلات را حل کند. کاملاً. مشتری پای کابینت از ظرفیت ما برای رسیدگی به موارد فوری قدردانی می کند. با KKINHONG همکاری کنید، مشتریان پای مبلمان نیازی به نگرانی در مورد چیزی ندارند، مشتریان پایه های میز فقط باید کالا را بفروشند، از پایه مبل رقابتی KINHONG استفاده کنید. بازار پای مبلمان محلی خود را کنترل کنند. و این کانتینر 40 مقر مشتری پای مبل می خواست KINHONG به او کمک کند تا یک مدل جدید را باز کند که جدید و قابل تنظیم است زمانی که او آخرین بار از کارخانه KINHONG بازدید کرد، هنگامی که او این درخواست را بیان کرد، بلافاصله از کادر فنی خواستیم که ایده آن را بیان کنند. تولید کننده تولید می کند. و مشتری هم موافق است. مشتری مبلمان پرسید که آیا می تواند نمونه بسازد. ما نمونه را فقط در چند ساعت ساختیم. او ظرفیت KINHONG را بسیار تحسین می کند. و مشتری این مبل از نمونه بسیار راضی است. کانتینر 40HQ از پایه مبل، پای مبلمان، پایه کابینت، پای میز و پایه تخت در دفتر KINHONG. KINHONG این قدرت را دارد که به مشتریان پایه مبل کمک کند تا مدل جدیدی را که می خواهند باز کنند. خرید KINHONG دوبرابر است، KINHONG نمی تواند درآمد کسب کند، اما باید با خوشحالی با مشتریان خود همکاری کند. خوش آمدید همه مشتریان جدید و قدیمی با KINHONG همکاری می کنند، KINHONG همچنین خدمات سخت افزاری مبلمان را برای مشتریان ارائه می دهد. ما می توانیم به شما در حل مشکلات خرید سخت افزار مبلمان کمک کنیم. به مشاوره و سفارش خوش آمدید.

25-08-2023
  • KINHONG به دو مشتری کمک می کند تا بارگیری ظروف 2*20 GP پایه مبلمان و پایه مبل را در روز هشتم تکمیل کنند.

KINHONG به مشتری پای مبل بزرگ کمک می کند تا ظروف GP 2*20 را بارگیری کند. اگرچه امروز آغاز پاییز است، اما دمای هوا همچنان گرم است و بیش از 40 درجه است. ما به بارگیری یک ظرف پایه مبل در صبح و دیگری بعد از ظهر ادامه می دهیم. . اولین کانتینر 20 مقر مشتری قدیمی KINHONG است که 11 پایه گل، پاهای T، دو در یک پا، پایه های ثبت شده KINHONG و غیره ما را خریداری می کند. مشتری سومین ظرف را از کارخانه پایه مبلمان KINHONG سفارش داده است. او گفت پاهای ثبت اختراع من هستند. فروش بسیار داغ در بازار او. و از آنجا که پای ثبت اختراع من سبک جدید و بدیع است، بنابراین آنها بسیار محبوب هستند. چه اینکه، کل چین فقط کارخانه من می تواند بسازد، زیرا من ثبت اختراع را به ثبت رسانده ام، فقط کارخانه من حق ساخت دارد. همه کارخانه‌ها و تاجران از کارخانه من خرید می‌کنند. لطفاً هر مشتری با خیالی آسوده از کارخانه من خرید کند. پاهای ثبت شده KINHONG می‌توانند به شما کمک کنند تا همه رقبای خود را PK کنید. مشتری کانتینری دوم، او ابتدا با ما همکاری کرد، او فقط چندین ctn پایه مبل گرفت تا امتحان کند، او گفت که پاهای مبل من واقعاً در بازار او به فروش می رسد و رقابتی است. اکنون او می تواند یک ظرف پایه مبل را از کارخانه پایه مبلمان KINHONG سفارش دهد. KINHONG شاهد پیشرفت مشتری ما هستیم. از هر مشتری که برای مشاوره برای سفارش می آید خوش آمدید. ما قطعا بهترین کیفیت، بهترین قیمت و بهترین خدمات را به شما ارائه می دهیم.

08-08-2023
  • در طول تعطیلات از هنگ کنگ برگشتم تا به مشتریان کمک کنم ظرف 40 مقر پایه مبلمان و پای مبل را بارگیری کنند.

امروز ظرف 40 مقر پایه مبل، پایه میز ناهار خوری و پای کابینت را بارگیری می کنیم و 20 تن مواد اولیه را به طور همزمان تخلیه می کنیم. از صبح 8 صبح تا بعدازظهر ساعت 15 به طور مداوم کانتینر را زیر نظر داریم. فضا و وزن 40HQ را کنترل می کنیم. پایه مبل کانتینری برای مشتری ما. دیروز 2مین روز بود که هنوز در هنگ کنگ بودیم. برای بازدید از مشتریان قدیمی خود که خانه جدیدی در هنگ کنگ خریدند که بیش از 1000 وات RMB قیمت دارد، به هنگ کنگ رفتیم. بیش از 10 سال است که این مشتری قدیمی پایه مبل است. او صمیمانه از ما دعوت کرد تا برای جشن خانه جدیدش غذا بخوریم. از آنجا که مشتری پایه مبل ما به این پایه‌های مبل نیاز دارد تا فوراً به کشورش ارسال شود. ما در روز دوم عصر به کارخانه برگشتیم، فقط می‌خواهیم مشتری پای مبل ما بتواند پای مبل را زودتر دریافت کند. کانتینر اضافه وزن نخواهد داشت، زیرا ظرف 40HQ 28 تن را محدود می کند. ما شدیداً به مشتریان پای کابینت خود کمک می کنیم تا وزن را کنترل کنند. مشتری پای مبل KINHONG از کار دقیق ما قدردانی می کند. مشتریان ما باشید، فقط باید پایه های مبل را دریافت کنید و پایه مبل را بفروشید. نیازی به در نظر گرفتن و نگرانی چیزهای دیگر نیست، KINHONG به مشتریان پایه مبل ما کمک می کند تا همه چیز را حل کنند. ما خرید سخت افزار مبلمان را یک مرحله ای ارائه می دهیم. از هر مشتری برای مشاوره و سفارش استقبال می کنیم، ما قطعا بهترین قیمت، کیفیت و خدمات را به شما ارائه می دهیم.

04-08-2023
  • تخلیه روزانه 40 تن مواد اولیه دستگیره پایه مبل و لوازم جانبی مبل

KINHONG امروز 40 تن + مواد خام را تخلیه کرد. کارخانه پایه مبل KINHONG باید هر روز 40 تن مواد خام بخرد تا بتواند نیاز مشتریان مبل، پایه فلزی، دستگیره و لوازم جانبی سخت افزار مبل را برآورده کند. کارخانه پاهای مبلمان ما انواع مختلفی از پایه مبل، پای کابینت، کنار پا و غیره را تولید می کند. و ما هر روز کانتینری از پایه های مبل را برای مشتریان خود بار می کنیم. و ما کامیون خود را داریم تا هر روز پایه های مبل خود را برای مشتریان خود ارسال کنیم. ما مشتریان زیادی داریم، آنها گهگاهی به KINHONG تعداد زیادی پایه مبل، دسته و لوازم جانبی مبل سفارش می دهند. آنها فکر می کنند که پایه مبل KINHONG می تواند سود بیشتری برای آنها در بازار محلی خود به ارمغان بیاورد و آنها را رقابتی تر کند. مشتریانی که با KINHONG همکاری کرده‌اند، مایلند تجارت طولانی‌مدتی در مورد پاهای مبلمان، دستگیره‌ها و لوازم جانبی مبل با KINHONG انجام دهند. مشتریان ما به ما اعتماد دارند و ما را انتخاب می‌کنند. بنابراین، KINHONG به ایجاد قیمت جدیدتر و رقابتی‌تر پای مبل، دستگیره و لوازم جانبی مبل برای همه مشتریان KINHONG اختصاص دارد. KINHONG به عنوان یک کارخانه قابل اعتماد و رقابتی پایه مبل، ما برای مشتریان خود برنده مضاعف می خریم. و به مشتریان خدمات یک مرحله ای برای سخت افزار مبلمان ارائه می دهیم. خوش آمدید مشتریان جدید و قدیمی قیمت را بپرسید و سفارش دهید.

21-07-2023
آخرین قیمت را دریافت می کنید؟ ما در اسرع وقت (ظرف 12 ساعت) پاسخ خواهیم داد